Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Hassaten, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son ayar kritik bir öneme sahiptir.

Böylelikle imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan Yangın Kapısı yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bunun dâhilin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan hileır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kanatlar içre yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page